Harta bibliotecilor

miercuri, 15 iunie 2011

EXPO SĂNĂTATE



Duminică, 5 iunie 2011, Asociația Sănătate și Temperanță și Asociația pentru Sănătate Educație și Familie au organizat la Trifești - Iași, o acțiune publică de promovare a sănătății tuturor ( standuri expoziționale, conferințe medicale, teste de evaluare a stilului de viață și a factorilor de risc).
Au participat medici din Iași:
prof. univ. dr. Panaite Ștefan - U.M.F.
dr. Țepeș Rodica - Spitalul de Psihiatrie Socola,
medici de la Centrul de Sănătate Podiș, Bacău: dr. Doina Iosub - ecografie; dr. Marius Porumb - electrocardiofie, educatori de sănătate: Panaite Carmen, Dinu Luiza, Moraru Nensi, Panaite Mirela, Pâslaru Mihai, Balaur Petru.
Ca de obicei, comunitatea s-a arătat interesată. S-au prezentat peste 150 de persoane interesate de starea de sănătate și a factorilor de risc. Acțiunea a fost binevenită și promit organizatorii că vor mai avea loc astfel de acțiuni.
Biblioteca ”C.Negruzzi” Trifești mulțumește organizatorilor pentru cărțile donate bibliotecii ( pe care vi le voi prezenta și dvs.) , pentru abonamentul promis la revista ” Viață și Sănătate” și o colaborare pe viitor în acțiunile desfășurare în comunitatea noastră.


- aspecte din cadrul evenimentului:






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu