Harta bibliotecilor

luni, 23 august 2010

CĂRȚI NOI !

Biblioteca ”C.Negruzzi” Trifești a beneficiat de transferul unui număr de 854 volume -în valoare de 9009,61 lei de la Rezerva Națională de Publicații - București.VĂ RECOMANDĂM!
În pedagogia socială a ordinii publice măsurile de prevenire a infracțiunilor au un pronunțat impact educativ asupra populației.
Cănd eforturile sunt în parteneriat cu alte instituții se întărește sistemul de securitate persoanei și se produce o descurajare progresivă a virtualilor infractori.Lucrarea tratează aspecte teoretice și pactice în legătură cu apariția și evoluția asigurărilor; risc și asigurare; contractul de asigurare și nu numai.
Accesul cititorului la informațiile date este facilitat de folosirea unor modalități variate de expunere și prezentare (descrieri, exemplificări ș.a.).
Cartea se adresează studenților univerităților tehnice care doresc achiziționarea abilităților didactice de bază și totodată familiarizarea cu un domeniu util și indispensabil carierei didactice.


Lucrarea sintetizează și ordonează noțiuni, oferă vaiante de răspunsuri și e deosebit de utilă în pregătirea elevilor pentru diferite concursuri și olimpiade școlare.

Anne Bacus ne ajută să înțelegem care sunt mecanismele somnului pentru a aplica, din timp, obiceiurile bune, oferindu-ne anumite secrete pentru a reuși această educație pentru somn.
Cartea REMEDII NATURALE este plină de informații interesante, folositoare și uneori, greu de găsit, cu privire la prevenirea și tratarea unor afecțiuni des întălnite.Explicațiile și sfaturile simple sunt pe înțelesul tuturor.


Indiferent de modul în care este definit managementul, punctul de pornire al procesului de conducere științifică constă în determinarea obiectivelor în definirea lor corectă, astfel încăt ele să corespundă unor scopuri cum sunt: satisfacerea cerințelor utilizatorilor, asigurarea performanței și eficienței precum și responsabilități sociale.
Detaliile le găsiți în publicație.

Cu romanul FOCUL, apărut în 1900 D'Annunzio a dat una dintre mărturiile sale cele mai fidele ale înzestrări ieșite din comun.

Fragmentul autobiografic, numeroase simboluri, lauda în fapte a cetăți, a Veneției încărcate de splendori autumnale concentrează nu numai o exultantă bucurie de a trăi, ci și o sumă impresionantă de amintiri de cultură legate de acest loc.Veți întălni o atmosferă idilică, simplă și senină a unor vacanțe trecute cu momente frumoase petrecute de adolescenți.


VIZITAȚI-NE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu